Har du lyst til at opleve SailGP fra din egen båd?


Så er der ikke lang tid til at SailGP, verdens hurtigste kapsejlads, kommer til Nordhavn d. 19.-20. august. Som sejler kan man opleve sejladserne gratis fra egen båd rundt om banen - og med SailGPs Premium pakke er det også muligt at komme endnu tættere på, hvis man vil være sikker på at få det hele med.

For at sikre bedst muligt udsyn er antallet af Premium billetter begrænsede. Jeg håber derfor at du vil dele følgende link med dine medlemmer, så vi sikrer at danske sejlsports entusiaster får muligheden for at opleve de store F50 katamaraner race forbi på helt tæt hold med over 50 knob:


SailGPs Premium-pakke giver sejlere muligheden for at sejle sin båd ind i en indercirkel helt tæt ved banens mærker. Pakken indeholder også en SailGP stoftaske med souvenir flag til båden og en officiel kasket, som sendes fra SailGP til den registrerede adresse. Premium købere vil også modtage et nyhedsbrev på mail fra SailGP med al relevant information som program, kort over banen, vejrudsigt, tips om sikkerhed samt adgang til live kommentatorer over VHF.
Hold i dag

Instagram